(Видео) Необичен сообраќаен прекршок: Дива свиња претрча преку улица во Белград

Белград е познат по својот ноќен живот и добрата забава привлекува бројни гости од земјата и странство.
Не е ретка ситуацијата кога има неколку настани одеднаш, па оние кои бараат добра забава често претрчуваат од едно место до друго.
Дали тоа било во прашање или нешто друго, сепак камера синоќа забележа една потполно неочекувана слика.
Ни помалку, ни повеќе, туку дива свиња фатена е во сообраќаен прекршок, додека претрчува преку булевар.
Можеби негде брзала, а можеби успеала да избега од некоја кујна во блиските ресторани.