(ВИДЕО) Мечка влезе во хотел во Бугарија, пливаше во базен


Голема кафеава мечка влезе во хотелски комплекс во бугарскиот град Сопот и се избања во базенот.

Камерите од хотелскиот комплекс објавија видео снимка, на која се гледа како мечката плива во базенот.

Нема информации од каде дошла мечката во хотелот.