(ВИДЕО) Косовец победник на наградна игра: За 60 секунди на маркет зеде роба околу 700 евра

Косовец е победник на наградната игра: ,,Земи колку можеш за 60 секунди”. Видеото кое кружи на социјалните мрежи покажува дека тој добро знае да ги искористи 60-те секунди. Трча кон нештата што се највредни, кон најскапите шишиња со алкохол, потоа кон Ред булот. По 60-те секунди, сè што тој доби помина низ касата и вкупната вредност што ја заработи беше околу 700 евра.

Погледнете го видеото за повеќе.