(ВИДЕО) Извонреден настап на Тамара на финалната вечер на Евровизија

Започна финалната вечер од 64. издание на Евровизија во главниот град на Израел, Тел Авив.

Нашата претставничка Тамара Тодевска настапи под редниот број 8 со моќна изведба на песната „Proud“.

Во продолжение, погледнете го моќниот настап на Тамара на финалната вечер на Изборот за песна на Евровизија: