(ВИДЕО) Грабеж на НЛБ банка во Чаир

Во моментов во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир се наоѓа полиција која го испитува грабежот на банката кој се случил пред неколку минути, јави ТВ 21.

Plaçkitet NLB Banka përballë komunës në Çair! Policia arriti! (Po ndodh tani!!)

Posted by TV21 on Понеделник, 15 април 2019