(Видео) „Ареа“ се враќа со нови песна и спот „Те спомнувам“

Поп-групата „Ареа“ ја објави новата песна со наслов „Те спомнувам“, за која снимија и видео-спот.

„Те спомнувам“ е целосно авторско дело на самиот бенд, од текстот, па со музиката, аранжманот и продукцијата.

Спотот е сниман во Гостивар, од каде изворно доаѓа оваа група, на повеќе локации, меѓу кои и Градскиот парк, Домот на културата и рок-барот Пинк Флојд.