(Видео) Акустичен концерт на Каролина, Тамара, Влатко, Нокаут и Ареа за 35.јубилеј на НЛБ Банка

НЛБ Банка одбележа 35 години од своето постоење и успешно работење. По повод овој јубилеј, банката организираше акустичен концерт со неколку од најголемите македонски музички ѕвезди.

Каролина Гочева, Тамара Тодевска, Влатко Стефановски, Нокаут и Ареа пееја за македонската публика.

„Сплотени преку музиката, прославуваме заедно!“ – пишуваат од НЛБ Банка.

Концертот беше снимен минатиот месец, а синоќа се емитуваше премиерно.