Утре автобусите ќе сообраќаат по неделен возен ред

Фото: Б. Грданоски

Утре, вторник (4.06.2019 година), поради првиот ден на Рамазан Бајрам, кој е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред