Уште една наставничка од Кавадарци позитивна на корона вирус, во изолација 24 ученици

Уште една наставничка од Кавадарци е позитивна на корона вирус, во изолација се 24 ученици, за МИА потврди доктор Ристе Јовановски, специјалист епидемиолог при кавадаречкиот Центар за јавно здравје.

Во изминатите 24 часа потврдени се девет случаи позитивни на Ковид-19 во Кавадарци и два во Неготино. Тие се на возраст од 22 до 69 години.