(Видео) Урнебесна црногорска реклама за заштита од Ковид-19

Промотивно видео кое укажува на важноста од превентивните мерки во борбата против корона вирусот, стана хит на социјалните мрежи.

Мајка и татко на девојка разговараат за новото момче на ќерката… За другото, погледнете во видеото.