УНИБанка АД Скопје со летна промотивна акција

Сите иматели на Mastercard  кредитни картички, издадени од УНИБанка АД Скопје имаат можност без провизија да подигнуваат готовина на банкоматите на УНИБанка.

Промотивната кампања “Кеш без провизија”  започна од 1 јули и ќе трае до 31 август 2019 г. Mastercard кредитната картичка нуди можност за купување на еднакви месечни рати без камата кај повеќе од 200 трговци партнери на УНИБанка, месечен минимум за плаќање од 5 отсто од износот на долгот,  без провизија при плаќање во трговската мрежа и користење на мобилно и електронско банкарство.

Повеќе информација на: http://www.unibank.mk/categories/view/925