Уметнички дела изработени од пчелин восок

На 15. издание на манифестацијата „Денови на медот“ во Скопје беа презентирани различни видови на мед. Меѓу продуктите изложени се и козметички производи изработени од мед, но и уметнички дела.

Ивана Настеска