У свом филму: Интервју на Влатко Стефановски за ХРТ (видео)


Фото: Б. Грданоски

Виртуозот на гитара Влатко Стефановски во Скопје деновиве даде интервју  на славната ТВ новинарка Тончица Чељуска , за емисијата „У свом филму“ на ХРТ. Стефановски е чест гостин во Хрватска,  со хрватскиот кантавтор Џибони, омилен во Македонија, соработуваше на неговите албуми во Хрватска. Стефановски беше специјален гостин на Џибони, во февруари, на концертот во СЦ „Јане Сандански“.

Каде ќе свири низ регионот за 50 години јубилеј, и за уште два ексклузивитета, во интервјуто за ХРТ: