ТВ новинарката Џена Буш по трет пат мајка

САД- Џена Бушн Хајгер, една од близначките на 43. американски претседател Џорџ В. Буш (73) по трет пат стана мајка.

Со сопругот, Хенри Хајгер ја споделија убавата вест и фотографии ексклузивно за „Пипл“.

Двојката, по две ќерки Маргарет (6) и Попи ((4) доби син, кој ќе се вика исто така Хенри.

Џена е автор и новинар во „Тудеј“. Има и сестра близначка Барбара.