Труп во фаза на распаѓање пронајден во карпите на Матка

Човечки леш бил пронајден вчера во близина на Горна Матка, на патот кон Козјак.

Од лешот се гледа само черепот, а на местото е упатен јавен обвинител, пред да се продолжи со копање.

Нема информации чие e безживотното тело, а повеќе информации се очекуваат во текот на денот, пишуваат неколку медиуми.