Тројца полицајци позитивни на корона вирусот

Тројца припадници на полицијата се позитивни на вирусот ковид-19, објави Алсат. Засега сѐ уште нема официјални податоци од која полициска станица се заболените.

Инаку, бројот на лица во самоизолација е безмалку 10.000.