Тоти е позитивен на коронавирус

Италија– Скај Спорт Италија јави дека легендарниот играч на Рома, Франческо Тоти е пзоитвен на Ковид-19.

Првите симптоми биле со температура, но за среќа не станува збор за тешка ситуација.

Тоти е добро и е во изолација, тврди Скај Спорт од Италија.