22.8 C
Skopje
26/06/2019
Насловна Економија Tевдовски: Правeдното оданочување успешна реформа, приходите од персоналецот со раст од 17,4...

Tевдовски: Правeдното оданочување успешна реформа, приходите од персоналецот со раст од 17,4 отсто

Фото: Б. Грданоски