Тепачка во продавница во Париз оти нема производи

На социјалните мрежи кружат снимки и фотографии од празни полици во продавниците во Европа каде ситуацијата поради корона вирусот е се потешка.

На снимките од Франција се гледаат празни улици, но во продавниците има редици, додека тензиите меѓу граѓаните се на раб на инцидент.

Во една продавница за прехранбени производи во Париз изби тепачка поради производите, затоа што полиците се опустошени.