Телефоните за психолошка поддршка

На следните телефони треба да се јавите доколку ви е потребна психолошка поддршка во справувањето со ситуацијата околу корона вирусот.

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска најави воведување ваква мерка, а потоа ги обајви и телефонските броеви кои им се на располагање на граѓаните.