Жена или кукла: Живеам живот на вистинска Барби

САД– Татјана „Тања“ Тузова (32) го живее животот на вистинска кукла Барби. Нејзината колекција клукли брои 1.500 примероци, а досега потрошила над 150 илјади долари да изгледа како вистинската Барби.

-Немам пријатели, сопругот ми е најдобар пријател. А и тие што ги имав се интересираа колку сум потрошила на облека и на фризер отколку да споделат со меме паметен муабет.

-Барби не е мојата работа, туку е животен стил. Кога ме напаѓаат на социјалните мрежи, јас им велат дека не пијам , не пушам, сама заработувам и сум пример за децата, вели Тузова.

Сопругот и е доктор кој ја поддржува во стилот на Барби.

-Сега ми подари розево мини кабрио, и ја сум пресреќна, вели Тања.