Тамара со настап во Мадрид: Почна европската турнеја

Поп-ѕвездата Тамара Тодевска ја почна европската турнеја. Завчера настапи во Мадрид, Шпанија, а ја чекаат концертите на втори ноември во Архус, Данска, а пак на 30 ноември во Келн, Германија.

Тамара годинава со седмото место на „Евросонг“ и го донесе најдобриот пласман на Македонија.