Сулејман Реџепи: Може сум направил грешка, подготвен сум да одговарам

Поглаварот на ИВЗ, Сулејман Реџепи се огласи во јавност со соопштение, во кое се повлекува од фукцијата и вели дека е подготвен да одговара пред Бога и пред законот, ако некој смета дека направил пропусти.

Реџепи во писмото пишува дека врз него изминативе денови се водела жестока и навредлива кампања, на која тој не реагирал, затоа што сметал дека секој имал право да го каже своето мислење и став. Во продолжение е копија од целото соопштение.