Судењето за „Талир“ одложено за 12 јуни поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски

Судењето за незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ, „Талир”, се одложува за 12 јуни поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски.