Средношколските билети нема да важат за време на зимскиот распуст

Фото: Б. Грданоски

Ги информираме корисниците на годишните средношколски билети за бесплатно користење на јавен превоз, дека тие нема да важат за време на претстојниот зимски распуст.

Средношколците од прва година,од почетокот на второто полугодие, јавниот превоз бесплатно ќе можат да го користат само со персонализирана картичка „Скопска“, односно од петок (1.01.2021 год) прекинува да им важи времениот хартиен билет, објави ЈСП.