Сообраќајот на автопатот Скопје – Велес пред Катланово пренасочен преку езерото Младост


На автопатот Скопје – Велес пред Катланово се стопираат тешки моторни возила за да не се прави метеж поради вршење увид по наплатната рампа Сопот – Велес, соопшти АМСМ.

Патнички моторни возила се пропуштаат и сообраќајот се пренасочува преку езерото Младост.