Сообраќајка на Плетвар – сообраќајот во прекин


Прекин на сообраќајот кај Плетвар.

Од Центарот за управување со кризи велат дека поради тешка сообраќајна несреќа, на патниот правец Градско-Прилеп кај Плетвар, сообраќајот е во прекин во двата правци од 14:15 часот.

Детали најавуваат подоцна во текот на денот.