Сообраќајка на автопатот Скопје-Велес, сообраќајот во прекин

Во прекин е сообраќајот на автопат Скопје-Велес од 13:15 часот денеска поради сообраќајна незгода на два километри после наплатна станица Петровец.

 

Од АМСМ информираат дека сообраќајот се пренасочува по стариот пат.