Снежни навеви на патот Маврово-Галичник

Снежни навеви има на патниот правец Маврово-Галичник. Екипи на ЈП Македонија пат работат на расчистување и целосно оспособување за сообраќај на овој патен правец.

Работите, како што најавуваат, ќе потрајат во наредните два до три дена до целосно расчистување