Следете го во живо обраќањето на Гајсер за „Рекет“

Ларис Гајсер, новинарот на италијанскиот весник „Ла Верита“, денеска ќе гостува во радиото „Каподистрија“ во 11 часот и ќе зборува за случајот „Рекет“.
Неговото гостување во живо ќе може да се следи тука.