Славниот водител Лари Кинг се разведува од седмата сопруга

САД- Славниот водител Лари Кинг (85) се разведува од седмата жена, Шенон (59) по 22 години брак. Имаат два сина: Чез (20) и Кенон (19).

Последните години на двојката им беше турбулентна, а причина за разводот е неверството на Шенон.