Скопје вечерва како град на духови (галерија)

Фото: Б. Грданоски

Мерките на Владата и стравот очигледно имаат резултат. Главната порака – останете дома генерално се почитува во Скопје. Од фото репоратажата што ја направи нашиот фоторепортер Борис Грданоски можете да ги видите празните улици, затворените ресторани. Едноставно, метрополота да изгледа како напуштен град.