Скандал ја тресе мрежата на јавниот сервис во Германија


За прв пат по 70 години на германската радио-телевизија, некој мора мора да замине од врвот на медиумската компанија. Скандал го тресе јавниот сервис во Германија и повторно наметнува стари прашања.

Линк до целиот текст на Дојче веле тука