Силјаноска: Во детството, со Топурковски бевме прваци во ролерки

Кандидатката за претседателка на државата поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјаноска Давкова присетувајќи се на деновите од младоста сподели интересни детали во емисијата “Еден на еден”.

– Бев првак во трка на ролерки. Но, ако ви кажам дека претходно победник беше Васил Топурковски нема да верувате. Тоа беше во период кога во Дебар маало се познававме сите меѓу себе и беше одлична средина за растење на децата- рече Силјановска.