Шилегов: Стигнаа седум од 33 автобуси на ЈСП

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов на својот фејсбук профил соопшти дека денеска стигнале седум од 33-те автобуси за Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) – Скопје.

– Стасани дома. Седум од 33…Скопје, една поинаква приказна, напиша Шилегов на фејсбук.