Северина и хрватската естрада со порака за помош на жртвите од земјотресот

Хрватска- Ужас и потоа страв за најблиските. Со овие зборови регионалната поп-ѕвезда Северина ја започна објавата на социјалните мрежи со која ги повика фановите да помогнат на жртвите од разорниот земјотрес во Сисак и Петриње.

ЛИнк до целиот текст на Глорија.хр тука