Седумгодишно дете се оддалечило од Домот за деца во Кавадарци

Седумгодишно дете се оддалечило од Домот за деца во Кавадарци, информира Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

За ова синоќа во 22 часот,  во ОВР Кавадарци пријавила вработена во Центарот за социјални работи Кавадарци.

Се работи на пронаоѓање на детето