Седница на Собранието за ратификација на протоколот за НАТО (фото галерија)

Во Собранието во тек е седницата Собранието за ратификација на протоколот за НАТО. На неа присуствуваат 116 пратеници, гости од регионот, претседатели на високи државни институции, членови на дипломатскиот кор и други.

Фото: Борис Грданоски