Се сврши Џејмс, братот на Кејт Мидлтон

Англија-По една година врска, се сврши бизнисменот Џејмс Мидлтон (32), братот на Кејт и Пипа Мидлтон. Среќната невеста е финансискиот експерт Ализа Тевенет (29).

Лани, со сестра си Пипа, на Вимблдон

Џејм за идната сопруга избрал свршенички прстен со сафир, сличен на прстенот со кој принц Вилијам се сврши со Кејт Мидлтон а припаѓаше на неговата мајка, леди Дијана.