СЦ „Борис Трајковски“ нема да работи наредните 14 дена

Согласно последните издадени забрани за одржување на сите собири на отворено и затворено од Комисијата за заразни болести и Министерство за здравство, се известуваат сите корисници на содржините на Спортскиот Центар „Борис Трајковски“, дека од 11.03.2020 , па во наредните 14 дена, истиот нема да работи.

Спортските настани во наредните 30 дена ќе се одржуваат без публика.