Саботно дружење и модни совети со Кире Лазаров и Столе Стоилов

Не пропуштајте саботна дружба, фотографирање и модни совети со играчите на националниот ракометен А тим: Кире Лазаров, Столе Стоилов, Борко Ристовски, Дејан Манасков, Филип Кузмановски и Филип Талески.

Денес, од 14, 30 до 16 часот, во продажниот салон на „Ребека“ во Скопје, ве чекаат и други изненадувања.