Првата дама Елизабета Ѓоргиевска волонтира вo Црвен крст

Првата дама Елизабета Ѓоргиевска помага во тешките моменти за граѓаните кои се справуваат со пандемијата од корона вирус. Одговара на телефонска линија за помош.

Во овие тешки моменти важно е сите да помогнеме во рамки на своите можности и да си дадеме поддршка. Црвениот крст на…

Posted by Elizabeta Gjorgievska on Сабота, 28 март 2020