Принцезите Леонор и Софија пораснаа, испратија божикни честитки

Шпанија– Да се ​​соочиме, повеќето од нашите сезони на празници веројатно не личат многу на шпанското кралско семејство, но постои еден начин на кој кралот Фелипе, кралицата Летиција, принцезата Леонор и принцезата Софија се исто како и останатите – тие ‘ повторно испратија фото картички за да ја шират својата љубов и благодарност во оваа специјална сезона.

Оваа година се чини дека фотографијата е направена за време на семејното патување во октомври во Сомао, кога провинцијата беше наградена со Премио ал Пуебло Ејемплар де Астуриас, награда што ја означуваше како примерно село во Астуриа. На сликата се прикажани двете принцези кои се смешкаат во позадината на селата.

Заедно со фотографијата, семејството сподели честитка за сезоната на празници и новата година напишана на шпански и на англиски јазик, во комплет со потписите на Фелипе, Летиција, Леонор и Софија. „Нека овој Божиќ ни донесе специјално надежна Нова Година 2021 година“.