Претседателот Пендаровски ќе го додели признанието „Успешни млади“ за 2021 година


Фото: Б. Грданоски

 

 Претседателот на државата Стево Пендаровски денеска ќе го додели признанието „Успешни млади“ за 2021 година, како поттик на научноистражувачката мисла и уметничката работа на младите во нашата држава.

Церемонијата на доделување на признанието ќе се одржи во Кабинетот на претседателот.