Прес на министерката за култура за годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес (видео)


Фото: Б. Грданоски

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Медија-центарот на Владата ќе одржи прес-конференција. 

Како што информираат од Министерството за култура, Костадиновска-Стојчевска ќе информира за резултатите од годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес по одделни области и активности од културата за 2024 година.