(Видео) Прес-конференција на премиерот Заев и министерот за финансии Бесими за Буџетот за 2021

Претседателот на Владата, Зоран Заев и министерот за финансии, Фатмир Бесими ќе одржат прес-конференција.

Тема на прес конференцијата ќе биде предлог Буџетот за 2021 година, кој Владата на Република Северна Македонија го утврди на редовната седница.