Предавање во употреба на новиот Тренинг-центар за гасење пожари од нафтени деривати


Во кругот на ОКТА денеска официјално ќе биде предаден во употреба новиот Тренинг-центар за гасење пожари од нафтени деривати.

На настанот се очекува да се обратат главниот извршен директор на ОКТА, Димитриос Пасхос и директорот на оператива во ОКТА, Ице Рикаловски.