Пожар зафати објект во росоманско Крушевица


Пожар зафати објект во росоманското село Крушевица, а од Територијалната противпожарна екипа Кавадарци велат дека на терен се шестмина пожарникари со четири возила.

 

Засега не можат да дадат повеќе детали за пожарот, но нагласуваат дека од пријавата за пожарот, веднаш се заминати на лице место и прават максимум од тоа што може да се стори во вакви услови.