Пожар во стан на „Рузвелтова“

Попладнево изби пожар во стан на петтиот кат во зграда на улицата Рузвелтова, спроти седиштето на Специјалното јавно обвинителство.

Противпожарни екипи се веќе на терен и се трудат да го изгаснат пожарот. Причините за пожарот засега не се познати.