„Пошта“ почна да наплаќа провизија за сметките за струја и за вода

Провизија од по 15 денари за сметка, почна да наплаќа „Македонска пошта“ за граѓаните што кај нив ги подмируваат сметките за струја и за вода. Новите правила важат од први јули, љубезно информираат на шалтерите на поштата.

Сметките за парно сѐ уште поминуваат без провизија.